Industri nyheder

Introduktion af polyesterfilm

2021-07-06
Polyester filmer en slags polymer plastfilm, som er mere og mere begunstiget af forbrugerne på grund af dens fremragende omfattende ydeevne. Da mit lands produktionsvolumen og tekniske niveau stadig ikke kan imødekomme markedsefterspørgslen, skal noget af det stadig være afhængigt af import.
Polyesterfiberfilm er et filmmateriale fremstillet af polyethylenterephthalat som råmateriale, som er lavet til et tykt ark ved en ekstruderingsmetode og derefter biaksialt strakt.
Det er en farveløs, gennemsigtig, blank film med fremragende ydeevne, stivhed, høj hårdhed og sejhed, punkteringsmodstand, friktionsmodstand, høj temperatur- og lavtemperaturbestandighed, kemisk resistens, oliebestandighed, lufttæthed og god friskhed. Det er et af de almindeligt anvendte barrierekompositfilmsubstrater. Prisen er relativt høj, og tykkelsen er generelt 12μm. Det bruges almindeligvis som det ydre lagmateriale til retortemballering og har god printbarhed.
Polyesterfilm bruges ofte på det ydre lag af fleksibel emballage til at gøre forskellige fødevarer, drikkevarer, medicin og daglige kemiske produkter almindelige i dagligdagen.
0086-15858717321
sales@wzpolysan.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept