Industri nyheder

Hvad er forskellen mellem PE-film og PET-film

2020-11-14

Polyethylen er den mest enkle organiske polymerforbindelse og det mest anvendte polymermateriale i verden i dag.

 

PE-beskyttende film bruger speciel polyethylen (PE) plastfilm som grundmateriale. I henhold til densiteten er den opdelt i højdensitetspolyethylenbeskyttelsesfilm, mediumdensitetspolyethylen og lavdensitetspolyethylen. Den største fordel ved PE-beskyttelsesfilm er, at det beskyttede produkt ikke er forurenet, korroderet, ridset under produktion, transport, opbevaring og brug og beskytter den originale glatte og skinnende overflade og derved forbedrer produktets kvalitet og markedets konkurrenceevne. .

 PET-film

PET-filmer også kendt som højtemperaturbestandig polyesterfilm. Det har fremragende fysiske egenskaber, kemiske egenskaber, dimensionel stabilitet, gennemsigtighed og genanvendelighed og kan i vid udstrækning bruges i magnetisk optagelse, lysfølsomme materialer, elektronik, elektrisk isolering, industrielle film, emballagedekoration og andre områder.

 

PET-filmer en mere omfattende emballagefilm. Det har god gennemsigtighed og glans; den har god lufttæthed og duftretention den har medium fugtbestandighed, og dens fugtpermeabilitet falder ved lave temperaturer.PET-filmhar fremragende mekaniske egenskaber, og dens styrke og sejhed er den bedste blandt alle termoplaster. Dens trækstyrke og slagstyrke er meget højere end almindelige film; den har god stivhed og stabile dimensioner og er velegnet til sekundær behandling såsom trykning og papirposer. .

 

PET-filmhar også fremragende varmebestandighed, kuldebestandighed og god kemisk resistens og oliebestandighed. Men det er ikke modstandsdygtigt over for stærk alkali; det er let at blive opladet med statisk elektricitet, og der er ingen ordentlig antistatisk metode, så man skal være opmærksom, når man pakker artikler i pulverform.

0086-15858717321
sales@wzpolysan.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept