Industri nyheder

Påføring af PET-film

2020-12-21

Fremkomsten afPET-filmpå markedet kan spores tilbage til for få år siden. Det kan skyldes, at teknologien ikke er moden nok, eller fordi der er for få mennesker på markedet, der kender den, og der ikke har været nogen store bølger før. Efter flere års omhyggelig forskning og forfremmelse er PET-fladefilmen endelig akkumuleret i 2019, afsløret sit mysterium og kommet ind i offentlighedens øje.

 PET-film

På nuværende tidspunktPET-filmbruges ofte om bord på møbelmaterialer som badeværelse, skab, garderobe og dekorationsfinér. PET-fladfilmen er let at dekontaminere, og filmens overflade genererer ikke statisk elektricitet og er ikke let at klæbe til støv under aftørringsprocessen. Anti-ridser og slidstyrke, filmoverfladen er ikke let at efterlade mærker, selvom den ofte tørres af, er overfladefarven ikke let at ændre eller falme. Desuden er PET-fladefilmen let at danne, og dørpanelet behandles afPET-filmhar en god tredimensionel effekt.

 

Den hurtige popularitet afPET-filmer ikke sporløst, dens stil plasticitet er et skarpt våben til at åbne døren til markedet drastisk. Ser man på dekorationsstilarterne i specialfremstillede huse i de senere år, er der intet mere end tre eller fire, der er meget efterspurgte, hvad enten det er den nordiske minimalistiske stil, der har været populær de sidste to år, eller den nye kinesiske stil der er steget kraftigt i de senere år, eller en Med den lyse luksusstil, der er uden sidestykke i tiden, erPET-filmkan let integreres i scenen og opnå hinanden.

0086-15858717321
sales@wzpolysan.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept