Industri nyheder

Anvendelse af PET-film

2020-09-11

PET-filmer også kendt som højtemperaturbestandig polyesterfilm. Det har fremragende fysiske egenskaber, kemiske egenskaber, dimensionel stabilitet, gennemsigtighed og genanvendelighed. Det kan bruges i vid udstrækning til magnetisk optagelse, lysfølsomme materialer, elektronik, elektrisk isolering, industrielle film, emballagedekoration, skærmbeskyttelse og optiske spejle. Overfladebeskyttelse og andre felter.

 PET-film

PET-filmer en mere omfattende emballagefilm. Det har god gennemsigtighed og glans; den har god lufttæthed og duftretention den har medium fugtbestandighed, og dens fugtpermeabilitet falder ved lave temperaturer.PET-filmhar fremragende mekaniske egenskaber, og dens sejhed er den bedste blandt alle termoplaster. Dens trækstyrke og slagstyrke er meget højere end almindelige film; den har god stivhed og stabile dimensioner og er velegnet til sekundær behandling såsom trykning og papirposer. .

 

PET-filmhar også fremragende varmebestandighed, kuldebestandighed og god kemisk resistens og oliebestandighed. Men det er ikke modstandsdygtigt over for stærk alkali; det er let at blive opladet med statisk elektricitet, og der er ingen ordentlig antistatisk metode, så man skal være opmærksom, når man pakker artikler i pulverform.

0086-15858717321
sales@wzpolysan.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept