Industri nyheder

Forskellen mellem PET-film og PVC-film

2020-05-09
PET-membran

Det er en slags emballagefilm med omfattende egenskaber. Det har god gennemsigtighed og glans, god lufttæthed og duftopbevaring, medium fugtbestandighed og lav fugtighedspermeabilitet. De mekaniske egenskaber ved PET-film er fremragende, dens styrke og sejhed er de bedste af alle termoplast, og dens trækstyrke og slagstyrke er meget højere end for almindelige film. Derudover har PET-film god stivhed og stabil størrelse, som er velegnet til sekundær behandling såsom trykning og papirpose. PET-film har også fremragende varme- og koldbestandighed, kemisk resistens og oliebestandighed. Den er dog ikke modstandsdygtig over for stærk alkali, let at transportere statisk elektricitet, og der er ingen ordentlig antistatisk metode, så man skal være opmærksom, når man pakker pulverformigt gods.

PVC-membran

Hovedkomponenten er PVC, som er gullig gennemskinnelig og blank. Gennemsigtigheden er bedre end polyethylen og polypropylen og værre end polystyren. Det kan opdeles i blød PVC og UPVC i henhold til mængden af ​​tilsætningsstoffer. Bløde produkter er bløde og hårde og føles klæbrige. Hårdheden af ​​hårde produkter er højere end for lav densitet polyethylen, men lavere end for polypropylen, og der vil være albinisme ved bøjningen. Almindelige produkter: plader, rør, såler, legetøj, døre og vinduer, trådhud, papirvarer osv. Det er en slags polymermateriale, der bruger et kloratom til at erstatte et brintatom i polyethylen.



0086-15858717321
sales@wzpolysan.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept