Industri nyheder

Hvad er driftstemperaturen for PET-film?

2023-11-14

PET filmer et almindeligt plastpakkefilmmateriale med god gennemsigtighed, sejhed og høj temperaturbestandighed, som er meget udbredt inden for emballage, trykning, elektroniske produkter og andre områder. På grund af den særlige struktur og materialeegenskaber resulterer den forskellige driftstemperatur for PET-film i forskellige anvendelsesbegrænsninger.



Hvad er driftstemperaturen forPET film?


Driftstemperaturområdet for PET-film er generelt mellem 40°C og 80°C. Ud over driftstemperaturområdet vil PET-film blive beskadiget og reduceret mekanisk egenskab.


PET plastfolievil smelte og deformere, miste de oprindelige egenskaber, hvis over smeltetemperaturen 260°C. Undgå at overskride smeltepunktet 260°C, da det er irreversibel skade ved brug af PET-film.


Blødgøringstemperaturens varmedeformationstemperatur for PET-film er omkring 70°C-80°C, vil undergå termisk deformation og lavere fladhed, gennemsigtighed og trækstyrke. For at bevare den fremragende paknings- og udskriftskvalitet skal du undgå at udsætte PET-film under høj temperatur.


PET-film har også en vis lavtemperaturmodstand og kan opretholde visse mekaniske egenskaber og gennemsigtighed ved lavere temperaturer. I miljøer med lav temperatur bliver PET-film imidlertid skøre og tilbøjelige til at gå i stykker. Når man bruger PET-film i et miljø med lav temperatur, skal man derfor sørge for at undgå voldsomme vekslen mellem varmt og koldt for at undgå beskadigelse af filmen.


PET filmvil være sprøde og tilbøjelige til at gå i stykker ved voldsomme vekslen mellem varmt og koldt, selvom det har en vis modstandsdygtighed over for lav temperatur.


POLYSAN, som en professionel plastfolie i Kina fabrik, producerer og leverer vi høj kvalitetPET filmmed flere ydelser til forskellige anvendelser. For at sikre den bedste ydeevne og sikkerhed af PET-film anbefaler POLYSAN, at test og verifikation også er et krav fra sag til sag i faktiske applikationer, da den specifikke brugstemperatur for PET-film også påvirkes af tykkelse og forarbejdningsteknologi.

0086-15858717321
sales@wzpolysan.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept